Kattohuolto

Kattopesu

Kun katto on likainen, on se altis erilaisten vaurioiden synnylle. Sammaloitunut katto imee vettä sisäänsä ja jäätyessä se halkeaa. Lisäksi tiilessä oleva kalkki on sammaleelle herkkuateria. Näin ollen tiilestä häviävät sideaineet ja se hapertuu ja muuttuu huokoiseksi sekä on altis halkeiluille. Tällöin katon kunto ja kesto heikkenee eikä se pidä enää kesän ja syksyn sateita, vaan päästää veden lävitse. Katon pesussa on tärkeää huolellisuus. Tiilen pinnalla olevan kasvuston, kuten sammaleet, jäkälät, erilaiset levät ja lintujen ulosteet, poistaminen, on tärkeää. Kun katto on pesty hyvin ja puhtaaksi, se voidaan pinnoittaa tarkoituksenmukaisilla pinnoitteilla.

AKR Oy:llä ja työnjohdolla on ratkaisu ja menetelmät näiden ongelmien torjumiseksi jo 25 vuoden ajalta. Meille on tärkeätä, että pesut suoritetaan erittäin korkealla moraalilla. Näin AKR Oy takaa tyytyväiset asiakkaat. 

ENKOPUR KATTOTIIVISTYKSET

Vesitiivistämisen päätuote on Enkopur, joka sopii erityisen hyvin Suomen oloihin. Enkopur on nestemäinen yksikomponenttinen polyuretaanimassa joka vulkanisoituu pysyvästi joustavaksi kalvoksi.

Tyypilliset käyttökohteet ovat reikien paikkaukset, vuotavien konesaumojen, läpivientien ja haastavien liitosten tiivistäminen sekä vesikourujen paikkaukset. Enkopur sopii myös parvekkeiden ja terassien vesieristämiseen.

Enkopur on taloudellisesti tehokas vaihtoehto katon uusimiselle, usein vain murto-osa kustannuksilla. Harva vuotava katto vaatii vaihtamista ja katon elinkaarta voi pidentää vuosilla Enkopur-tiivistystekniikalla.

Katso lisää

KATTOHUOLTO

Katon huollot on hyvä tehdä 2-3 vuoden välein. Näin saat katolle lisää elinaikaa, kun huollot suoritetaan määräajoin.

AKR Oy suorittaa huollot ammattitaidolla. 

Soita ja kysy lisää!