Protan-katto

Kun tarvitset katon, joka kestää Suomen vaativat sääolosuhteet, ja asennus onnistuu kovalla pakkasellakin, on valintasi ympäristöystävällinen Protan-vesikate. AKR Oy:n kokenut ja osaava ammattilainen asentaa laadukkaan katon joustavasti ja luotettavasti juuri tarpeittesi mukaan.

Protanin joustava kate soveltuu erityisesti vaativiin olosuhteisiin. Ensiluokkaisen repäisylujuutensa ansiosta se kestää myös altistusta vaativille tuulisille olosuhteille. Protanin vesikatteissa käytetty materiaali on polyesterivahvisteista PVC-muovia. Katteen asennuksessa ei tarvitse käyttää avotulta, sillä AKR Oy:n ammattitaitoinen asentaja suorittaa asennuksen kuumailmahitsauksella. Materiaali on paloturvallinen, (EN 13501-5), joten se ei myöskään edistä palon leviämistä. Materiaali kestää myös UV-säteilyä.  

Protanissa on kuvioitu liukastumista estävä liukuestepinta, joten se on turvallinen niin asennettaessa kuin huoltotoimenpiteissäkin. Se parantaa rakennuksen visuaalista ilmettä. Valittavana on lukuisia eri värivaihtoehtoja ja materiaali soveltuu monenlaisiin käyttötarkoituksiin. AKR Oy:n osaavan ammattilaisen suorittamana kattoasennus täyttää myös laadulle, ympäristönsuojelulle ja työturvallisuudelle asetetut tiukat vaatimukset.Protan-vesikate voidaan asentaa ympäri vuoden kaikenlaisiin kohteisiin asuinrakennuksista urheiluareenoihin. Katemateriaali soveltuu niin uudisrakentamiseen kuin saneerauskohteisiinkin.

PVC-katteiden käyttö on lisääntynyt erityisesti haasteellisilla vinoilla ja kaarevilla katoilla. Tiiviytensä ja kestävyytensä ansiosta se soveltuu erittäin hyvin myös tasakattoihin. Protan-materiaalit täyttävät vaativat tekniset vaatimukset. Ammattinsa osaavat AKR Oy:n kattoasentajat varmistavat työnlaadun ja he sekä ylläpitävät että kehittävät ammattitaitoaan jatkuvasti. Lue lisää ja tutustu kattoratkaisuihin Protan Oy’n omilla sivuilla.Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/akroy/public_html/wp-includes/functions.php on line 4673